Čisté želé z aloe vera.


Aloe trochu ináč:
Ak otvoríte "tubu" a vytlačíte gél na svoju dlaň, pocítite typickú vôňu listu aloe. 
Začnite jemne rozotierať gél medzi dlaňami. Oddajte sa sviežim pocitom, ktoré poskytne. 
Dotýkajte sa aj prstov a nakoniec prejdite na chrbát ruky, začnite od nechtov a pokračujte smerom k zápästiu.
Robte všetko pokojne. Nech sú vaše pohyby pomalé a uvedomelé. Vnemy, ktoré vyvoláva dotyk, otvoria energiu srdca. Túto jemnú masáž môžete venovať aj tým, ktorých máte radi. Bude to malá, nádherná nežnosť.

Je veľmi povzbudzujúce venovať takéto malé pozornosti samým sebe a aj tým, ktorých milujeme. 
Takýmto spôsobom vytvárame chvíle pokoja a spoznávame vlastnosti aloe želé.



Aloe želé má výnimočné vlastnosti:


hydratačné, tonizujúce, pomáha hojeniu rán, keď ho používame. Chladí a upokojuje.  Je to, ako keby sme si prikladali na pokožku práve odtrhnutý list z aloe. Pri probléme akné to môžeme použiť ako masku.
Natrite želé na tvár a krk. Jemne masírujte.
Prvý dojem lepkavosti nahradí dlhodobý pocit sviežosti. Gél sa za krátku dobu absorbuje a pokožka zostane hladká a jemná. Vďaka týmto vlastnostiam je želé vynikajúcim pomocníkom pri popáleninách a rôznych kožných zápaloch a podráždeniach.

Je dobré masírovať aj do pokožky hlavy, pričom ho rozotrieme na celú dĺžku vlasov. Nechajte ho chvíľu pôsobiť, aby sa živiny mohli vstrebať. Niektorí ho používajú aj pri psoriáze s pozoruhodnými výsledkami.



Účinok každého prípravku na vonkajšie použitie narastá ak je naše telo vyživované vnútorne vitamínmi a minerálnymi látkami. Toto všetko nám môže pomôcť, aby sme žili zdravým životom. 

Zdravý životný štýl v každej oblasti –telesnej, emocionálnej, mentálnej aj spirituálnej – je určite veľkým prínosom nielen pre nás, ale aj pre tých, ktorí žijú v našom okolí a pre spoločnosť, v ktorej pôsobíme.
Veľká časť z toho však záleží len od nás.