Kvetina mladosti


Už stáročia hľadajú ženy  tajomstvo udržania mladistvého výzoru. Nová súprava Kvetina mladosti je najefektívnejším pomocníkom a znamená revolúciu v technológii starostlivosti o našu pleť.

Prírodný face lifting  najvyššej kvality. Omladnúť sa dá už aj bez skalpela.

Šesť výrobkov za vynikajúcu cenu v jednej darčekovej  krabičke.
Základ každého výrobku tvorí legendárna rastlinka krásy - aloe vera, ktorá robí s pokožkou zázraky. Regeneruje, vyživuje, čistí póry, hydratuje a vyrovnáva tónus pleti.  
Aloe vera gél najvyššej kvality dopĺňa hydrolyzovaný elastín, kolagén, vitamíny
A, C a E, extrakty z kvetín  a ďalšie výnimočné zvlhčovadlá.
Tento unikátny  koktail chráni pleť pred pôsobením času.

Regeneračný a skrášľovací program  obsahuje tieto výrobky:
Čistiace pleťové mlieko  118 ml.
Je vhodné na odstránenie nečistôt, make-upu a odumretých kožných buniek. Zvlhčuje, upokojuje a vyhladzuje pokožku. Hypoalergenne.
Rehydratačné tonikum 118 ml.
Zvlhčuje pleť a pomáha pri dočistení pleti. Pritom udržiava správny stupeň napätia v pokožke, sťahuje kožné póry a vyhladzuje pokožku. Bez alkoholu.
Spevňujúci denný krém 59 ml.
Pomáha udržiavať zdravý a svieži vzhľad. Obsahuje zmes aloe vera s ďalšími špeciálnymi látkami na zvlhčenie. Rozpustný kolagén a hydrolyzovaný elastín znižujú tvorbu vrások.
Regeneračný nočný krém 59 ml.
Je určený na regeneráciu pokožky počas spánku, keď telo oddychuje. Zvlhčovače pleť oživujú, omladzujú. Glyceridy z pšeničných klíčkov, olej z jadier marhúľ a jojobový olej dodávajú prírodné lipidy, potrebné na zachovávanie optimálnej rovnováhy. Rastlinné a včelie extrakty zlepšujú  kvalitu pleti.
Prášková pleťová maska 29 g.
Poskytuje hĺbkové čistenie pórov, zvlhčuje a zároveň vypína pokožku. Pomocou tejto masky sa odstránia odumreté bunky. Na povrch sa dostanú nové, mladé, ktoré dajú pokožke zdravím prekypujúci žiarivý vzhľad.
Aloe Activator 59 ml v kazete
Je skvelý prípravok na reguláciu vlhkosti pokožky, obsahujúci enzýmy, aminokyseliny a polysacharidy. Predstavuje ideálny tekutý doplnok pre kombinovanie s našou pleťovou maskou v prášku na zvlhčenie, čistenie a  obnovu nových buniek.

E-shop/ starostlivosť o pokožku/ tvár/  Aloe Fleur de Jouvence