Aký samoopaľovací krém?

Pýtali ste sa ma, že aký mám názor na samoopaľovacie prípravky.  
Rozhodne opálená pokožka vyzerá zdravšie a mladšie, postava pôsobí štíhlejším dojmom, pomarančová koža je menej viditeľná. Nie stále vieme získať opálenie prirodzeným spôsobom. Výnimočne je možné siahnuť po takomto prípravku. Ale aj vtedy starostlivo vyberajme a čítajme zloženie.

Moderné, pre kožu bezpečné samoopaľovacie prostriedky vyvolávajú sfarbenie iba najvrchnejšej vrstvy pokožky. Sfarbenie vrchnej vrstvy nezáleží na prirodzenej farbe pokožky, ale od hrúbky rohovinovej vrstvy.

Ale!
Ak v samoopaľovacom prípravku je dužina z aloe vera, svojou prirodzenou penetráciou preniká hlboko.
Chcela by som odporučiť konkrétny výrobok, ktorý stimuluje sfarbenie kože, tzv. dihydroxyacetónom (DHA) získavaným zo zeleniny, hlavne z cukrovej repy. Vznikajú hnedé sfarbené častice, veľmi sa podobajúce tým, ktoré vznikajú pri prirodzenom opaľovaní. Hlbší prienik a rovnomerné rozloženie samoopaľovacieho prostriedku dodáva trvalejšie sfarbenie, ako v prípade iných krémov, ktoré pôsobia iba na povrchu. Dužina z aloe vera tiež chráni kožu pred vysúšaním.

Peeling
Aby ste dosiahli čo najlepší výsledok, dajte si pred použitím kúpeľ, alebo sprchu a poriadne vypeelingujte celé telo a zbavte ju odumretých buniek. Vďaka tomu nebude pokožka vstrebávať na niektorých miestach viac krému a nevzniknú škaredé fľaky.

Dosucha!
Dôležité je pred nanášaním krému pozorne vysušiť všetky kvapôčky vody na tele, ktoré tu zostali po sprchovaní. Krém by sa rozdielne strebával.

Lakte, kolená a členky
Použite jeden z našich hydratačných krémov na kolená, lakte a členky. Na týchto miestach je viac kože, a tak sa nestane, že budú po stmavnutí krému tmavšie ako ostatné plochy tela! Pri nanášaní je lepšie začať s menším množstvom krému a postupne pridávať v tenkej rovnomernej vrstve. Opakujte každých 4 až 5 hodín, až kým nedosiahnete požadovanú farbu opálenej pokožky.
Po natretí pokožky si ihneď dôkladne umyte ruky.

Dobrá správa
Rýchlo sa vpije do pokožky, takže o malú chvíľu si môžete dať voľné oblečenie. Špeciálna receptúra samoopaľovacej emulzie na báze aloe ošetrí vašu pokožku s ďalšími hydratačnými látkami a navyše vaša pokožka získa rovnomerné zlatisté zafarbenie bez pôsobenia slnečného žiarenia!


Teraz vám už len stačí poodhaliť svoje hnedé nohy, ženský dekolt a mužskú hruď. S výsledkom určite budete spokojní!!!