VÝŽIVNE NÁPOJE LITE

VÝŽIVNE NÁPOJE LITE
 vysoko výživná prášková zmes, pozostávajúca z vyváženej skladby vitamínov, minerálnych látok, proteínov a sacharidov
• dve dávky prípravku pokryjú 100 % ODP (odporúčaného množstva denného príjmu), v každej porcii nápoja je 18 aminokyselín
• súčasť programu kontroly telesnej hmotnosti a jej udržanie prirodzenou cestou
• zdravé priberanie váhy pri rekonvalescencii
• vhodný pre deti, ktoré „zle“ jedia
• neobsahuje žiadne „škrobové blokátory“ !
• bez konzervačných látok !


Prípravok  LITE  obsahuje zdroj prírodného vápnika, horčíka, ovocného pektínu, betakaroténu a organický zdroj stopových prvkov pre zvýšenie biologického účinku. Vo výrobku sú obsiahnuté nasledujúce typické aminokyseliny: Isoleucin, arginin, leucín, kyselina asparágová, lysín, cystín, methionín, kyselina glutamová, fenylalanin, klycín, threonín, histidín, tryptofan, prolín, valín, serín, alanín a tyrosin. Forever Lite ďalej obsahuje vysoko účinný enzým bromelaín a stopové prvky selén, molybdén, chróm, mangán, ďalej vitamín K, cholín a inositol. Obsahuje tiež prírodný zdroj ovocného pektínu, ktorý bol pridaný na doplnenie vlákniny, plus ďalšie organické zdroje stopových prvkov. Používa sa na prípravu mliečneho miešaného nápoja ako náhrada jedla. Keď sa konzumuje s mliekom, ako je odporúčané, jedna odmerka zaručí najmenej 50% doporučenej dennej dávky živín. LITE by mal byť používaný ako náhrada jedla namiesto dvoch denných jedál, ktoré sú doplnené pravidelným tretím nízko kalorickým jedlom podľa vlastnej voľby. To zaručí, že znižovanie váhy bude nenásilné, svalstvo sa zachová a zásoby tuku sa spotrebujú. Na istejšie dosiahnutie takéhoto stavu je doporučované zvýšenie aktívneho pohybu denne o 20 – 30 minút.

Vo všeobecnosti je potrebné si uvedomiť, že pocit sýtosti sa po každom jedle dostavuje asi za 20 – 30 minút, preto skúsme jesť čo najpomalšie a starostlivo potravu rozžuť. Pri večeri odporúčame piť vodu izbovej teploty. To podporí trávenie a spomalí váš metabolizmus, takže budete jesť menej. Ak ste pri jedle pri stole, dostavuje sa nutkanie jesť čo najviac, preto ihneď po jedle opustite čo najrýchlejšie jedálenský stôl.

Tieto nápoje môžeme taktiež použiť ako súčasť programu kontroly telesnej váhy na udržanie a zvýšenie hmotnosti prirodzenou cestou. Môžu ju používať dospelí aj deti, ktorí sa potrebujú posilniť po chorobe alebo po operácii, je určená taktiež pre ženy v domácnosti a zamestnaných ľudí, ktorí jedia vždy v behu, pre ľudí príliš chorých na to, aby jedli normálnu stravu, po terapiách onkologických ochorení a pod. Zoznam je nekonečný.


Vyskúšajte niektoré nápoje, ktoré môžu priniesť do vášho jedálneho lístka osviežujúcu zmenu. Nápoje sa pripravujú v mixéri a ihneď sa podávajú:

recepty