Doprajte si relax v pohodlí svojho domova


Aromaterapia je liečenie prostredníctvom vôní. Ide o celostný prístup k starostlivosti o telo pomocou voňavých rastlinných éterických (esenciálnych) olejov . Esenciálne oleje sa pridávajú do kúpeľa, v masírujú sa do pokožky, priamo sa inhalujú alebo sa rozptyľujú ako vôňa po celej miestnosti. Aromaterapia sa využíva na zmiernenie napätia a únavy, na úľavu od bolesti, starostlivosť o pokožku a na oživenie celého tela.
Esenciálne oleje dokážu ovplyvňovať náladu, odbúravať únavu, zmierňovať nepokoj a podporiť relaxáciu

Relaxačná kúpeľová soľ

-je zmesou solí z legendárneho Mŕtveho mora, levanduľového oleja a ďalších esenciálnych olejov. Už od dôb starovekého Egypta ľudia z celého sveta cestovali k Mŕtvemu moru kvôli jej liečivým účinkom. Soľ z Mŕtveho mora pôsobí upokojujúcim a relaxačným účinkom na celé telo, utišuje svalovú únavu. Čistí a revitalizuje pokožku, odstraňuje z nej škodlivé látky. Veľmi priaznivo pôsobí na kožné ochorenia - lupienku, kožné ekzémy, akné a iné. Má priaznivý účinok aj pri reumatických a kĺbových problémoch a zlepšuje pohyblivosť bolestivých miest. Levanduľa je známa v aromaterapii pre svoje upokojujúce účinky.

Vďaka čerstvej, sviežej vôni bola levanduľa obľúbenou prísadou do kúpeľa starých Grékov a Rimanov. Jej názov je odvodený od latinského levare – umývať. Levanduľa sa veľmi rozšírila pre výraznú, trvanlivú vôňu. Bylinkári ju odporúčali proti bolestiam hlavy, nervozite a pri rozčúlení. Napomáha k lepšiemu spánku a k uvoľneniu.
Protizápalové účinky levandule upokojujúco pôsobia pri kožných problémoch.

Relaxačný sprchový gél

-šetrne čistí vašu pleť a poskytuje pocit sviežosti počas celého dňa. Aloe vera dokonale vyčistí vašu pokožku, pohladí dušu a zároveň zmyje starosti dňa.. Levanduľa spolu s esenciálnymi olejmi z bergamotu a citróna nádherne prevoňajú vašu pokožku.
Výťažok z cédrovej kôry upokojuje psychiku. Výťažky z uhoriek pokožku zjemňujú a upokojujú.

Relaxačná masážna emulzia

- je určená na použitie po Relaxačnej kúpeľovej soli alebo po použití Relaxačného sprchového gélu. Toto zmäkčujúce nemastné masážne mlieko vám zabezpečí pocit zrelaxovaného, hodvábneho tela. Aloe vera zvlhčuje, upokojuje, regeneruje a vyživuje vašu pokožku. Vôňa levandule, cédrovej kôry spolu s esenciálnymi olejmi dokážu s vašou mysľou spraviť divy. Biely čaj tak isto vlieva do pleťového mlieka povzbudzujúcu sviežu vôňu. Má omladzujúce účinky, obnovuje a osviežuje pokožku. Výťažok z bergamotu upokojuje pri podráždenosti, depresiách, nespavosti. Uhorky pokožku upokoja, zregenerujú, zmäkčia a dodajú jej potrebnú vlhkosť. Aj mimóza má upokojujúce, zjemňujúce a čistiace účinky na pokožku. Olej zo semienok slnečnice je bohatý na esenciálne mastné kyseliny. Pomáha hydratovať, a regenerovať pokožku. Relaxačná masáž s týmto pleťovým mliekom je výbornou bodkou za vaším dňom